Az állat combja

A sonka az állat combjából készül, és csak Húsvétkor jó kaja!

Nézzük hány félét ismersz Európa nemzeteinek híres sonkáiból: Parasztsonka (Magyarország) Fekete erdei sonka (Németország) Bayonne-i sonka (Franciaország) Presunto (Portugália) Prosciutto (Olaszország) Jamón (Spanyolország) Šunka (szláv sonkakülönlegességek) Šunka (szláv sonkakülönlegességek) Zsidó sonkák (Marhából, borjúból) 

Biztos lehetsz benne, hogy a város legfinomabb sonkáit a Divin Porcelloban kóstolhatod meg. Az ötödik kerületi sonkabár a város szívében, a Dunától pár perc sétányira, az Apáczai Csere János utca 7. szám alatt lakik, idén decemberben ünnepli 4. születésnapját.

A hármas keverés, olasz-spanyol-magyar jellegzetes ízeivel találkozhatunk, ezen belül a magyaros fűszerekkel, a laza olasz hangulattal és a spanyol kultúrában elterjedt, kis falatokból összeálló tapassal.

Térj be hozzájuk előre foglalt vacsorára, folyamatosan változó napi menüért vagy egy laza ‘Aperetivo’-ra, melyre a weboldalukon tudsz jelentkezni. A nem mindennapi sonkatálak mellett vegyes kolbász-válogatást is választhatsz, s a kitűnő személyzet segítőkészen áll rendelkezésedre az ételhez tökéletesen illő bor kiválasztásához.

 

Go2mapsGroup