A Google rárepült a Szárnyas fejvadász 2049 sztorira!

2018. második negyedévében  már “400 dollár alatt” megtalálod a Google első WorldSense VR fejhallgatóját, a Lenovo Mirage Solo-t !!! Hogy mit…?

A Google bejelentett  egy új játékot, a ‘Szárnyas Fejvadász 2049’ (Blade Runner) játékot, amelyet már az új Lenovo Mirage Solo-on játszhat.

Mit szól ehhez Harrison Ford, akit meghívtak   Talks at Google súdiójába, hogy megvitassák 🙂  a “Blade Runner 2049” -et?

A FILM: Lélegzetelállító! Bámulatba ejtő! Elképesztő! Fantasztikus! Mestermű! Eldobod az agyad a látványvilágtól! 2017 eddigi legjobb filmje!  Ilyen jelzőkkel illette a szakma a  Budapesten forgatott filmet,  amely nem csak az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában, de rengeteg kérdést vet fel: Mit jelent embernek lenni? Mi az élet értelme? A válaszokat azonban a nézőre bízza.

És wow!!! a Google most legyártotta Neked a legújabb VR szemüveges Blade Runner játékot!

Az legújabb eszköz a Qualcomm 835 chipet, 4 GB RAM-ot és 64 hangkártyát kínál. Ezenkívül lesz kettős mikrofon, fejhallgató csatlakozó (!) És 2560 x 1440 LCD képernyő. A vállalat 7 órányi akkumulátor-élettartamot igér, ami óriási teljesítmény.

2018.jan.08. (forrás techcrunch.com)

Go2maps Group

Kategória: Egyéb