Biokávézó a Hősök terén

Biokávézó, micsoda őrültség!

Már régóta keresed a tökéletes délelőtti kávédhoz a kedvenc helyedet?

Örömmel értesítelek, megtaláltad! Nem is akárhol, bio vagy hagyományos, enni vagy innivaló- garantáltan minden kedvedre való! A finom kávé és tea mellett választhatsz a (bio)saláták, péksütemények és a helyben készített szendvicsek közül. Nem mellesleg, a kávéhoz kérhetsz natúr vagy bio tejet is. Lehet szó reggeliről, ebédről vagy egy laza vacsoráról.

Az Ecocafeba a nap bármely szakában betérhetsz. Tökéletesen alkalmas munkához, olvasáshoz, de a barátaiddal is megtarthatjátok a heti traccspartit.

Nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges és a finom jelzők összecsiszolására, emellett említésre méltó, hogy a kávézó csak helyben készült salátákat, szendvicseket és pésüteményeket forgalmaz.

Néhány gondolat a koffeinről: emeli a pulzusszámot, a vérnyomást, fokozza a szív munkáját. Mindezek miatt a túlzásba vitt kávéfogyasztás növeli a szív- és érrendszeri betegségek rizikóját. A napi koffeinadagod, a testsúlyodból kell kiindulni 4 milligramm koffeinnel számolhatsz kilogrammonként, tehát egy 60 kilós nő esetében: 4 x 60 = 270 milligramm koffein lehet a napi adag. Ez megfelel egy csésze kévának

Látogass el az Andrássy 68-ba, és éld át az igazi öko-érzést!

 

Go2mapsGroup