Bridzs és Velőscsont

Óbudai Társaskör a római korból

Nézd meg hol tölthetnéd el az estéidet zenével, kártyával, egy itallal a kerthelyiségben, vagy egy kávéval az ókori római korig visszanyúló épületben.  Itt megtalálod a zene minden műfaját: klasszikus és kortárs zenei koncertek, valamint a klasszikussal határos könnyebb műfajok: a sanzon, a swing, a szalonzene megjelenítésével.

Kattints mindig a szemmagasságban lévő piros forgó körre, ennek segítségével sétálj végig a termeken, de a pincét se hagyd ki, ott ugyanis időszakos kiállításokat találsz a Társaskör weboldalán közzétett programok szerint. A kerthelyiség a nyári programok helyszíne. A színdarabok a szemed előtt alakulnak, a székeid között keresnek menedéket az operák szereplői, és a mellkasodban lüktet a baritonista énekhangja. Átütő élmény!

A Facebook jelen keresztül küldj egy lájkot az Óbudai Társaskörnek , a gömb jelre kattintva a Google maps-en megmutatja, hogy találsz oda.

 

Még, 2017 december 31-ig van lehetőséged beleülni a hangosfotelba, hogy végig hallgasd Dalok a Kispipából – Seress Rezső-est vagy Kék Duna Koncert-Szalonzenekar darabjait.

 

 

Bridzselni szeretnél? Bármikor! Nézd meg a Társaskör programfüzetét és keress magadnak kártyapartnereket  😉

 

 

KRÚDY neve sem maradhat ki a felsorolásból,  ha Óbudáról beszélgetünk. És ilyenkor mi ugrik be rögtön? Naná, hogy a velős csont és a húsleves. Krúdy kedvenc törzshelyei közé tartozott a Kéhli Vendéglő és az Óbudai Társaskör épületében egykor működő Korona Kávéház.

Go2mapsGroup