Cégtörténet

A Go2maps Hungary 2017. májusában a go2maps brand kizárólagos használati jogának birtokában  új kereteken jött létre. A társaság megalapítását három magyarországi magánszemély és egy luxemburgi nemzetközi partner cég támogatta. Az alapítók a Google Maps Street View Business – go2maps magyarországi forgalmazásának 2016. februárig visszatekintő piaci tevékenységét támogató alkalmazásaival kapcsolatos jogokat birtokolják.
A jogok átadásával egyidőben a Go2maps Hungary vállalkozáshoz csatlakozott a korábbi szellemi vezetői gárda, illetve fejlesztői, valamint fotótechnikai csapatának egy része. Az új szervezeti keret létrehozását az indokolta, hogy egy speciálisan a digitális piacokon tevékenykedő, intézmények, vállalatok részére megoldásokat szállító cég működési feltételei, jövője, piaci részesedésének növelése hatékonyabban és eredményesebben biztosítható a tulajdonosok által közvetlen befolyással működő cégen belül.
A cég saját tőke és külföldi  itech támogatással  tudja érvényesíteni a piaci és szabályozási környezetre vonatkozó ismereteket, amelyek segítségével szolgáltatását folyamatosan az aktuális igényekhez tudja igazítani. A  Go2maps Hungary mögött álló elkötelezett személyi állomány az egyik záloga a hosszú távú stabilitásnak és kiszámítható növekedésnek.

Go2maps Team