Google Allo, mi más…

GOOGLE ALLO, MI MÁS… (video bemutató)

Ha Te is szoktál online chatprogramokat használni, biztosan hallottál már a Google Allo-ról. A legújabb chatelő felület gyakorlatilag összefésüli az egyéb beszélgetős applikációk tulajdonságait, kiegészítve a saját, új fejlesztéseivel.

Az app segítségével csoport beszélgetésttudsz kezdeményezni, de a szokásos kétfős ablakkal is működik. A küldhető matricák mennyiségének határa a csillagos ég, ilyen például a ‘Rogue One Star Wars’ filmből készített sticker album vagy a Netflix sorozat ‘Stranger Things’ szolgáltató által összerakott matrica galéria. Egy gombnyomás az üzenet betűméretének változtatása.

A  már elküldött üzenetedre hangulatjeleket is küldhetsz utólag!
A Google Assistant  biztosítja  a program állandó rendelkezésre állását. Kutatás funkciók: megtudhatod ki a leggyorsabb futó a világon, vagy elég csak jelezned, hogy éhes vagy, azonnal kapsz pár alternatívát, hol tudnál enni. Elég nagy a tárház!
Noha a chat applikáció még gyermekcipőben jár és magyar helyett angolul tudsz vele kommunikálni (vagy németül, portugálul), képes megnyitni az e-mailjeidet , amennyiben megkéred rá.

Érdekel, hogy hogy működik? Nézd meg a videót!

Go2maps Group

Kategória: Blog