Vega vagy, van egy jó kajáldánk számodra!

Nem születünk vegetáriánusnak

vegetarianizmus a nevéből eredően az a táplálkozási gyakorlat, melynek követője bármilyen állat megölésével elkészített táplálék elfogyasztását elveti. A folytatása egy kiterjedt eszmerendszer vagy világnézet, melyet az a fő törekvés jellemez, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minél kevesebb állatnak okozzon szenvedést, különös tekintettel a tudatos, fejlett idegrendszerrel rendelkező állatokra.

A Szondi és az Eötvös utca találkozásánál találod a Slow Foodiez, vegetáriánus, vegán és nyers vegán éttermet. A laktató reggeliken kívül ebédre is beülhetsz és bőséges főételek közül kedvedre válogathatsz. Mindamellett hogy gyerek és kutyabarát a hely, tökéletes csoportos megbeszélésekre, találkozókra, study session-re, de akár egy laza kávéra a barátoddal, barátnőddel.

A hagyományos helyszíni kiszolgálás mellett catering szolgáltatást is vállalnak, itt az a’la carte ételeken kívül pogácsákkal és pohárdesszertekkel kedveskednek a vendégeknek. Különlegessége a helynek, hogy a Felelős Gasztrohős alapítvány tagja, miszerint környezettudatos és fenttartható vendéglátóhelyként üzemel Budapesten. Összejövetelekre, rendezvényekre bérbe adják a helyszínt, erről részletesebb leírást a weboldalukon találsz. Új ízekre vágysz? A hagyományos helyett inkább a merészet választanád? Irány a Slow Foodiez!

Go2maps Group