Homokos tengerpartra vágysz? Irány a Váci utca!

Télen-nyáron tengerparti hangulat utazás nélkül!

Mire tippelsz, hol van a legfehérebb tengerpart? A Guiness Book által hivatalosan elismert legeslegfehérebb homok Hymans Beach-en található, Ausztráliában, kb 180 km-re Sydneytől délre. A vakító fehérség a sugárzóan kék éggel együtt olyan szürreális, mintha egy festményben lennél…Lehet, hogy nem a legfehérebb homok, de néhány kivételes partszakasz Európában is van, pl. Ayia Napa Cipruson, vagy Elafonisi Krétán. Persze az igazi csillogó, hófehér, koralltörmelékből kialakult homokos partok nem itt vannak! Az Indiai-óceán szigetei: Mauritius, Seychelles-szigetek, Maldív-szigetek partjai is ilyenek, de a Karib-térség szigetein is mindenhol találtok fehér homokos partokat, nem beszélve Francia-Polinéziáról.

Mondta már valaki neked, hogy a Váci 42. szám alatt ezt az érzést és látványt megkapod?

Az Ocean Beach Cafe a belváros szívében található, tökéletes kikapcsolódásra ad lehetőséget a hét minden napján. A több, mint 600 négyzetméteren elterülő épületkomplexum mindkét emeletén fehér homokos padló várja az érdeklődőket, igazi tengerparti hangulatot generálva.

Na, jó a valódi pálmafák és a zúgó óceán hiányoznak, de télen beülni a nyugágyakba, inni egy long-drinket, a halovány fényekkel kombinálva pont azt az érzést kelti mintha egy tengerparton lennél. Teljes relax!

A szürke hétköznapokat elfelejtheted, kóstold meg Pamela Anderson vagy David Hasselhoff kedvenc fagylaltkelyhét, de kedvedre való lehet a Titanic Hőse, mint prémium kehely.

Levesek közül választhatod az extravagáns lazackrémlevest, de ha hagyományos ízekre vágysz, mindig vár egy igazi gulyásleves.

Nézz be  az Ocean Beach Cafe-ba és csekkol a helyet mielőtt nekivágsz a tengerparti feelingnek!

Forrás: The Telegraph

Go2mapsGroup