A Google Earth durván fejleszt!

Itt a legújabb Google Earth !

A legapróbb részletet is közelről vizsgálhatod! Töltsd le mobilodra, vagy otthoni gépedre és szörfölj kedvedre. Holnap már akár más kontinensen találod magad. Én magam a Karib-tenger szikláit néztem meg közelről, az élmény elvarázsol.

Az új Goggle Earth mindamellett hogy látványra sokkal élvezhetőbb lett az új térképszolgáltatás, sok új funkcióval bővült.  Egyik ilyen újdonság a keresőfelületre begépelni, hogy “Kína fővárosa”, s egyből Pekingben találjuk magunkat (virtuálisan). Hasznosak az úgynevezett tudáskártyák is, amelyek az általunk keresett helyről adnak tájékoztatást, nevezetességekről értesülhetünk.

Amit még mindig nehéz elhinnünk, az a működési elv. Hogyan lehet  egy kattintással a világ másik részére pottyanni, mászkálni bárhol  az utcán, hegycsúcson, épület belsejében…
Mivel az évek előrehaladtával egyre jobb műholdas felvételek készülnek, így tényleg  a Buckingham Palotánál sétálhatunk…

Az újítások között van az ún. Utazó(Voyager) funció, amellyel tematikusan bebarangolhatjuk a Földet, megtekinthetjük az UNESCO világörökség részeit, Észak-Amerika nevezetes nemzeti parkjait… Ha tudni akarjuk milyen napunk van, akkor a dobókocka ikonra kattintsunk, és a Google Earth véletlenszerűen ledob minket valahol, például egy<er;”>norvég gleccseren.

Go2maps Group

Kategória: Blog