MINTÁK, INSPIRÁCIÓK MUNKÁINKBÓL

MINTÁK, INSPIRÁCIÓK MUNKÁINKBÓL

360° valóság kiterjesztés 3D hatású fotózással, Google Maps publikálásával, City-Package 3D   városfotózássalGoogle My Business profilok kezelésével, virtuális pin projektekkel foglalkozunk. Több száz munkánk közül csupán néhányat teszünk közzé, ez a fajta prezentáció ugyanis magas adatletöltési mennyiséggel jár. (kis türelmet a betöltéskor) Az ötleteléshez minta projektjeink és FAQ oldalunk nyújthat további segítséget. Kérje árajánlatunkat!

KASTÉLY KATEGÓRIA

GYULA VÁROSÁBAN AZ ALMÁSY-KASTÉLY AZ ELSŐ VIRTUÁLISAN BEJÁRHATÓ KASTÉLY MAGYARORSZÁGON. A TECHNOLÓGIA SEGÍT A CSODÁT KÖZELEBB HOZNI, DE A VALÓDI LÁTVÁNYOSSÁGOT MAGA AZ INTÉZMÉNY NYÚJTJA. A TELJES BELSŐ BEJÁRÁST 63 FOTÓ ELKÉSZÍTÉSÉVEL OLDOTTUK MEG.

ÉKSZERBOLT KATEGÓRIA

MONIS JEWELRY PREMIUM  BOLT 9 PANORÁMA FOTÓVAL KERÜLT FEL A GOOGLE MAPSRE…

KERESKEDELMI LÁNC KATEGÓRIA

MEDIA MARKT  ÜZLETÉNEK ÁRUKÉSZLETE A WEST END CITY CENTER PLÁZÁBAN MÁR 13 PANORÁMA FOTÓVAL IS JÓL LÁTHATÓ. A WEST END BEJÁRATÁRA MUTATÓ INDULÓ KÉP KIVÁLÓAN MUTATJA A TÁJOLÁST, A NYILAK PEDIG AZ ÜZLETHEZ VEZETŐ ÚTVONALRA TERELNEK. AZ EMELETEK KÖZÖTTI UGRÁST ÁTKÖTÉSEKKEL HIDALTUK ÁT.

HOTEL, SZÁLLODA KATEGÓRIA

HOTEL LYCIUM DEBRECEN ESETÉBEN A SZÁLLODA SZOBÁIHOZ, RENDEZVÉNYTERMEIHEZ VEZETŐ ÚT KIALAKÍTÁSA 13 PANORÁMÁVAL TÖRTÉNT, AZ EMELETEK KÖZTI JÁRHATÓSÁGOT MULTIFLOOR SCROLL FUNKCIÓVAL OLDOTTUK MEG

GALÉRIÁK KATEGÓRIA

KIESELBACH GALÉRIA, AUKCIÓSHÁZ AZ ELKÉSZÜLT 8 PANORÁMA FOTÓVAL A TELJES BELSŐ ATMOSZFÉRÁT KÉPES ÁTADNI

GYÓGYFÜRDŐ KATEGÓRIA

BUDÁN, 23 FOTÓVAL, XIX. SZÁZAD ELEJI IHLETTEL, EZ A SZENT LUKÁCS GYÓGYFÜRDŐ ÉS USZODA!

 MINTA CITY PACKAGE KIVITELEZÉSRE

MAGYARORSZÁG TELEPÜLÉSEINEK MEGISMERTETÉSE SZÁMUNKRA IS KIHÍVÁS. VIRTUÁLISAN ELÉRHETŐVÉ TESZÜNK OBJEKTUMOKAT, AMELYEK EDDIG REJTVE MARADTAK A VILÁG SZEME ELŐL. NAGYPÁLI ENNEK BIZONYÍTÉKA.  AZ INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT ÉPÜLETE  A GOOGLE STREET VIEW ÚTVONAL FOTÓZÁSAKOR (2011) CSAK TERVRAJZON LÉTEZETT. MA MÁR  TUDJUK HOL TALÁLHATÓ, ÉS VIRTUÁLISAN AZ ORSZÁG BÁRMELY RÉSZÉRŐL MEGTEKINTHETŐ – A VÁROSPROJEKT ITT LÁTHATÓ

 Városkivitelezésre kérje ajánlatunkat és belépési kódját!
BICSKE VÁROSVEZETÉSE A CITY-PACKAGE AJhello@go2mapshungary.huÁNLATUNKBAN REJLŐ LEHETŐSÉGET EGÉSZEN ÚJSZERŰ MEGVILÁGÍTÁSBA HELYEZTE. A VÁROS 21 LÉTESÍTMÉNYT, ISKOLÁKAT, NEVELŐ KÖZPONTOKAT, NYUGDÍJAS OTTHONOKAT, BICSKE JÁRÁS-BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉT TETTE VIRTUÁLISAN BEJÁRHATÓVÁ A VONZÁS KÖRZETBEN LÉVŐ LAKOSSÁG SZÁMÁRA IS.

KERTÉSZET KATEGÓRIA

OÁZIS KERTÉSZET, TATABÁNYA 14 FOTÓVAL

GOKART PÁLYÁK, JÁTÉKPARKOK KATEGÓRIA

G1 GOKART CENTER, BUDAPEST XIV. KERÜLETÉBEN HÁROM SZINTTEL A FÖLD ALATT TALÁLHATÓ, FOTÓSUNK 17 KÉPPEL OLDOTTA MEG A BELSŐ LÁTVÁNY BEMUTATÁSÁT

ÁLLAMI SZEGMENS KATEGÓRIA

VIRTUAL REALITY KITERJESZTETT VALÓSÁG VILÁGA  AZ ÁLLAMI SZEGMENSBEN IS HÓDÍT. BEMUTATJUK A BUDAPEST, V. KERÜLETBEN LÉVŐ KORMÁNYABLAKOT. KERESSE  A TÖBBI KORMÁNYABLAKOT IS A GOOGLE TÉRKÉPEN, ÉS OSSZA MEG VÉLEMÉNYÉT A GOOGLE MY BUSINESS PROFILJUKON!
  • A VIRTUÁLIS TÉRBE KITŰZÖTT GOMBOSTŰK (HOT SPOTOK, ANIMÁLT IKONOK) A MÖGÖTTES INFORMÁCIÓK ELÉRÉSÉBEN NYÚJTANAK JÓSZOLGÁLATOT.  A TÉRBEN ELHELYEZETT IKONRA  KATTINTVA AUTOMATIKUSAN ÁTNAVIGÁLJA  A FELHASZNÁLÓT ARRA AZ ALOLDALRA AMELYEN RELEVÁNS INFORMÁCIÓT TALÁLHAT, PÉLDÁT ITT AZ ÓBUDAI TÁRSASKÖR OLDALÁN

MOTOROSBOLT KATEGÓRIA

HONDA KARASNA ÜZLETBEN  A BŐRDZSEKI CÍMKÉJÉT IS EL LEHET OLVASNI . A TULAJDONOS EZT KÉRTE, MI 11 PANORÁMA FOTÓVAL MEG IS VALÓSÍTOTTUK.

FITNESS TERMÉK KATEGÓRIA

AZ R70 FITNESS GÉPEIT ÉS PIHENŐ SZOBÁJÁT 7 PANORÁMA KÉP MUTATJA BE.

VEGYESKERESKEDÉS KATEGÓRIA

VASEDÉNY BOLT, MINT A BEST ON BRAND TAGJAKÉNT A NEVÉBEN IS HORDOZZA  A HAGYOMÁNYOKAT, 6 PANORÁMA KÉPPEL A “NEMZETI EDÉNYBOLT” ZSOLNAY PORCELÁN SZAKÜZLETE VÁLIK ITT LÁTHATÓVÁ

KLINIKÁK KATEGÓRIA

SWISS MEDICAL EGÉSZSÉGKÖZPONTBAN 21 PANORÁMA FOTÓVAL ELKÉSZÜLT BELSŐ BEJÁRÁSI ÚTVONAL A KLINIKA MINDEN SZEGLETÉT BEMUTATJA. A BETEGEK ÍGY ELŐRE TÁJÉKOZÓDHATNAK A KÖRÜLMÉNYEKRŐL.

INFOTECH KATEGÓRIA

MIT REJTHET EGY BEJÁRATI AJTÓ… UFO, VIRTUALITÁS, IT ESZKÖZÖK KOMBINÁCIÓJA EGY LAPTOP SZALONBAN A KÁROLY KÖRÚTON. 8 FOTÓVAL KÉSZÜLT EL A PROJEKT.

MÉDIAESZKÖZÖK KATEGÓRIA

  1. SONY CENTER 6 FOTÓVAL A II.KERÜLET MARGIT KÖRÚTON

       2. PANASONIC CENTER

         3. APPLE STORE

SZÉPSÉGSZALON KATEGÓRIA

MUMMY’S NAILS  GYERMEK MEGŐRZŐVEL!

MŰVÉSZET, ART KATEGÓRIA

TÖBB EMELETNYI KELLÉK A MAGYAR MŰVÉSZELLÁTÓK BOLTJÁBÓL. 13 FOTÓVAL KÉSZÜLT EL A LÁTVÁNYOSSÁG.

MAGYARORSZÁG GYÓGYFÜRDŐIBŐL

CSONGRÁDI GYÓGYFÜRDŐ ÉS STRAND KIVITELEZÉSE KÉT ÜTEMBEN TÖRTÉNT. TÉLEN A GYÓGY- ÉS WELLNESS RÉSZLEG, NYÁRON PEDIG A KÜLSŐ STRAND MÁR FELTÖLTÖTT MEDENCÉINEK FOTÓIT KAPCSOLTUK RÁ A BELSŐ ÚTVONALRA.

MAGYAR VÁRAK KATEGÓRIA

GYULAI VÁR TELJES BEJÁRÁSA 56 FOTÓ ÖSSZEFŰZÉSÉVEL VALÓSULT MEG. NÉZZE MEG A VÁRAT  VIRTUÁLISAN, MAJD LÁTOGASSON EL SZEMÉLYESEN IS!

WINE & BAR KATEGÓRIA

PARIS TEXAS A CSÁBÍTÁS VILÁGA, ÉS 7 FOTÓ MÁR ELEGENDŐ A BEMUTATKOZÁSHOZ, TEKINTSE MEG!

PASSZIÓ, HOBBY KATEGÓRIA

ZALA SPRINGS GOLF RESORT ZALACSÁNYBAN 48 FOTÓVAL MÁR A FOGLALÁS ELŐTT IS MEGTEKINHETŐ

FAGYIZÓ, CUKRÁSZDA KATEGÓRIA

DR.GELATO 2 FOTÓVAL MUTATJA BE MAGÁT

KULTÚRÁLIS HELYSZÍNEK KATEGÓRIA

AZ ÓBUDAI TÁRSASKÖR   16 BELSŐ PANORÁMA FOTÓVAL  LÁTHATÓ A GOOGLE TÉRKÉPEN. A TÉRBE  VIRTUÁLIS GOMBOSTŰKET HELYEZTÜNK EL, ÍGY  A NÉZELŐDŐ   A 3D  TÉRBEN SÉTÁLVA MÉG TÖBB INFORMÁCIÓÉRT  KATTINTHAT,  AMIKET A GOMBOSTŰK MÖGÉ REJTETTÜNK.

ÚSZÓ HELYSZÍNEK KATEGÓRIA

MAHART DÖMÖS HAJÓRÓL  6 FOTÓT KÉSZÍTETTÜNK A KIKÖTŐBEN. A HAJÓ FOLYAMATOSAN ÚTON VAN, MÉGIS LÁTHATUNK A BELSEJÉBŐL ÍZELÍTŐT.

IPARI HELYSZÍNEK KATEGÓRIA

VAS-CENTRUM IPARTERÜLET 6 PANORÁMA BEMUTATÁSÁVAL

ÜGYNÖKSÉGEK, IRODÁK KATEGÓRIA

JEGYMESTER.HU, A HAZAI  ÉS KÜLFÖLDI SPORT, MŰVÉSZETI ÉS SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOK JEGYEIT ÁRUSÍTÓ ÜGYNÖKSÉGEK EGYIKE.  AZ ÉPÜLET 5.EMELETÉN  LÉVŐ IRODÁJÁHOZ A NAVIGÁLÁST  5 PANORAMA FOTÓ ÚTVONALBA KÖTÉSÉVEL SEGÍTETTÜK ELŐ.

ÉLMÉNYFÜRDŐ KATEGÓRIA

A HUNGAROSPA ZRT ÜZEMELTETÉSÉBEN LÉVŐ THERMAL HOTEL, THERMAL KEMPING, AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ, AQUAPARK, GYÓGYFÜRDŐ, STRAND, ILLETVE  USZODA, AZAZ HÉT INTÉZMÉNY KERÜLT FEL A TÉRKÉPRE A GOOGLE MAPS STREET VIEW SEEN INSIDE  FUNKCIÓVAL. KALANDOZZON HAJDÚSZOBOSZLÓN!

PINCÉK, BARLANGOK, FÖLD ALATTI HELYEK KATEGÓRIA

MI MINDENRE JÓ EGY  KIHALT PINCERENDSZER? SÖR TÁROLÁSÁRA,  VAGY ÉLMÉNYFUTÁSRAKŐBÁNYA FANTASZTIKUS LÁTVÁNYOSSÁGA A FÖLD ALATT HÚZÓDÓ 35 KM HOSSZÚ BARLANGRENDSZER. AZ ÖNKORMÁNYZAT KÉRÉSÉRE 3D BEMUTATÓT KÉSZÍTETTÜNK A HELYRŐL, KUKKANTSON BE! TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGRŐL A BLOGUNKON OLVASHAT.

EGYSÉGES BRAND KATEGÓRIA

NOCSAK, A NEMZETI DOHÁNYBOLT HÁLÓZAT BAROSS UTCAI ÜZLETE IS FONTOSNAK TARTJA, HOGY FENT LEGYEN A MAPSEN. 2 FOTÓVAL ÉS 1 GOOGLE MY BUSINESS PROFIL LÉTREHOZÁSSAL SIKERESEN MEGOLDOTTUK A FELADATOT. BÁR A FOTÓZÁS MÁR FEBRUÁRBAN ELKÉSZÜLT, A GOOGLE TÉRKÉPRE CSAK JÚNIUSBAN KERÜLHETETT FEL. OLVASSON BELE A GYAKORI KÉRDÉSEKBE!

CSARNOK ÉS PIAC KATEGÓRIA

VÁMHÁZ KÖRÚTI VÁSÁRCSARNOK 50 FOTÓVAL KERÜLT FEL A GOOGLE MAPSRE. A FOTÓK ÁPRILIS-MÁJUS HÓNAPBAN KÉSZÜLKET, KÉT ÜTEMBEN. A GIGA PROJEKT CÉLJA, HOGY MINDEN BÉRLŐ A SAJÁT BOLTJÁVAL IS HELYET KAPJON A TÉKÉPEN. A KARZATON 41 KÉZMŰVES ASZTAL FOGOTT ÖSSZE, HOGY EGYÜTT, HANDCRAFT UTCA NÉVVEL ÖNÁLLÓAN BEJÁRHATÓ ÚTVONALON IS ELÉRHETŐEK LEGYENEK A KÜLFÖLDIEK SZÁMÁRA.

Kategória: City