KATEGÓRIÁNKÉNT EGY MUNKÁNKAT  MUTATJUK BE TÖBB SZÁZ MUNKÁNKBÓL

 AUTÓSZALON KATEGÓRIA

WINE & BAR KATEGÓRIA
PARIS TEXAS A CSÁBÍTÁS VILÁGA, ÉS 7 FOTÓ MÁR ELEGENDŐ A BEMUTATKOZÁSHOZ, TEKINTSE MEG!

KERESKEDELMI LÁNC KATEGÓRIA
MEDIA MARKT  ÜZLETE A WEST END CITY CENTER PLÁZÁBAN MÁR 13 PANORÁMA FOTÓVAL IS JÓL BEMUTATHATÓ. A WEST END BEJÁRATÁRA MUTATÓ INDULÓ KÉP KIVÁLÓAN MUTATJA A TÁJOLÁST, A NYILAK PEDIG AZ ÜZLETHEZ VEZETŐ ÚTVONALRA TERELNEK. AZ EMELETEK KÖZÖTTI UGRÁST ÁTKÖTÉSEKKEL HIDALTUK ÁT.

PASSZIÓ, HOBBY KATEGÓRIA
A ZALA SPRINGS GOLF RESORT ZALACSÁNYBAN 48 FOTÓVAL MÁR A FOGLALÁS ELŐTT IS MEGTEKINHETŐ

HOTEL, SZÁLLODA KATEGÓRIA
HOTEL LYCIUM DEBRECEN ESETÉBEN A SZÁLLODA SZOBÁIHOZ, RENDEZVÉNYTERMEIHEZ VEZETŐ ÚT KIALAKÍTÁSA 13 PANORÁMÁVAL TÖRTÉNT, AZ EMELETEK KÖZTI JÁRHATÓSÁGOT MULTIFLOOR SCROLL FUNKCIÓVAL OLDOTTUK MEG

GALÉRIÁK KATEGÓRIA
A KIESELBACH GALÉRIA, AUKCIÓSHÁZ AZ ELKÉSZÜLT 8 PANORÁMA FOTÓVAL A TELJES BELSŐ ATMOSZFÉRÁT KÉPES ÁTADNI

GYÓGYFÜRDŐ KATEGÓRIA
BUDÁN, 23 FOTÓVAL, XIX. SZÁZAD ELEJI IHLETTEL, EZ A SZENT LUKÁCS GYÓGYFÜRDŐ ÉS USZODA!

  CITY PACKAGE PROGRAM
A VÁROSOK SZÁMÁRA VIRTUÁLISAN ELÉRHETŐVÉ TESZÜNK OLYAN OBJEKTUMOKAT, AMELYEK EDDIG REJTVE MARADTAK A VILÁG SZEME ELŐL. NAGYPÁLI INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT ÉPÜLETE  A GOOGLE STREET VIEW ÚTVONAL FOTÓZÁSAKOR (2011) MÉG CSAK A TERVEZŐ ASZTALON LÉTEZETT. MA MÁR  TUDJUK HOL TALÁLHATÓ, ÉS VIRTUÁLISAN AZ ORSZÁG BÁRMELY RÉSZÉRŐL MEGTEKINTHETŐ 

VÁROSPROJEKTEK
BICSKE >>>cikk    SZABADEGYHÁZA>>>cikk    GÖDÖLLŐ projekt>>>cikk    PALKONYA>>>cikk     DABAS>>> itt       GYULA>>>cikk  >>> cikk    NAGYPÁLI>>>cikk
                       KERTÉSZET KATEGÓRIA
OÁZIS KERTÉSZET, TATABÁNYA 14 FOTÓVAL

ÁLLAMI SZEGMENS KATEGÓRIA
A VIRTUAL REALITY VILÁGA  ELŐNYEIT AZ ÁLLAMI SZEGMENS IS HASZNOSÍTJA. BEMUTATJUK A BUDAPEST, XI. KERÜLET BOCSKAI ÚT KAB IRODÁT EGY SPECIÁLIS VIRTUÁLIS TÉRBEN KERESSE  A TÖBBI KORMÁNYABLAKOT IS A GOOGLE TÉRKÉPEN, VÉLEMÉNYEZZEN A GOOGLE MY BUSINESS PROFILOKON!    A VIRTUÁLIS TÉRBE KITŰZÖTT GOMBOSTŰKKEL (HOTSPOTOK) TÖBB MÖGÖTTES INFORMÁCIÓT LEHET ELHELYEZNI EGY 3D  TÉRBE.

MOTOROSBOLT KATEGÓRIA
A HONDA KARASNA ÜZLETBEN  A BŐRDZSEKI CÍMKÉJÉT IS EL LEHET OLVASNI . A TULAJDONOS EZT KÉRTE, MI 11 PANORÁMA FOTÓVAL MEG IS VALÓSÍTOTTUK.

FITNESS TERMÉK KATEGÓRIA
AZ R70 FITNESS GÉPEIT ÉS PIHENŐ SZOBÁJÁT 7 PANORÁMA KÉP MUTATJA BE. 

KASTÉLY KATEGÓRIA
GYULA VÁROSÁBAN AZ ALMÁSY-KASTÉLY AZ ELSŐ VIRTUÁLISAN BEJÁRHATÓ KASTÉLY MAGYARORSZÁGON. A TECHNOLÓGIA SEGÍT A CSODÁT KÖZELEBB HOZNI, DE A VALÓDI LÁTVÁNYOSSÁGOT MAGA AZ INTÉZMÉNY NYÚJTJA. A TELJES BELSŐ BEJÁRÁST 63 FOTÓ ELKÉSZÍTÉSÉVEL OLDOTTUK MEG.

VEGYESKERESKEDÉS KATEGÓRIA
A VASEDÉNY BOLT, MINT A BEST ON BRAND TAGJAKÉNT A NEVÉBEN IS HORDOZZA  A HAGYOMÁNYOKAT, 6 PANORÁMA KÉPPEL A “NEMZETI EDÉNYBOLT” ZSOLNAY PORCELÁN SZAKÜZLETE VÁLIK ITT LÁTHATÓVÁ

KLINIKÁK KATEGÓRIA
A SWISS MEDICAL EGÉSZSÉGKÖZPONTBAN 21 PANORÁMA FOTÓVAL ELKÉSZÜLT BELSŐ BEJÁRÁSI ÚTVONAL A KLINIKA MINDEN SZEGLETÉT BEMUTATJA. A BETEGEK ÍGY ELŐRE TÁJÉKOZÓDHATNAK A KÖRÜLMÉNYEKRŐL.

SZÉPSÉGSZALON KATEGÓRIA  
MUMMY’S NAILS  GYERMEK MEGŐRZŐVEL!

ÉKSZERBOLT KATEGÓRIA
MONIS JEWELRY PREMIUM  BOLT 9 PANORÁMA FOTÓVAL KERÜLT FEL A GOOGLE MAPSRE…

MŰVÉSZET, ART KATEGÓRIA
TÖBB EMELETNYI KELLÉK A MAGYAR MŰVÉSZELLÁTÓK BOLTJÁBÓL. 13 FOTÓVAL KÉSZÜLT EL A LÁTVÁNYOSSÁG.

MAGYARORSZÁG GYÓGYFÜRDŐIBŐL
A CSONGRÁDI GYÓGYFÜRDŐ ÉS STRAND KIVITELEZÉSE KÉT ÜTEMBEN TÖRTÉNT. TÉLEN A GYÓGY- ÉS WELLNESS RÉSZLEG, NYÁRON PEDIG A KÜLSŐ STRAND MÁR FELTÖLTÖTT MEDENCÉINEK FOTÓIT KAPCSOLTUK RÁ A BELSŐ ÚTVONALRA.  

MAGYAR VÁRAK KATEGÓRIA
A GYULAI VÁR TELJES BEJÁRÁSA 56 FOTÓ ÖSSZEFŰZÉSÉVEL VALÓSULT MEG. NÉZZE MEG A VÁRAT  VIRTUÁLISAN, MAJD LÁTOGASSON EL SZEMÉLYESEN IS!

FAGYIZÓ, CUKRÁSZDA KATEGÓRIA
DR.GELATO 2 FOTÓVAL MUTATJA BE MAGÁT

KULTÚRÁLIS HELYSZÍNEK KATEGÓRIA
AZ ÓBUDAI TÁRSASKÖR   16 BELSŐ PANORÁMA FOTÓVAL  LÁTHATÓ A GOOGLE TÉRKÉPEN. A TÉRBE  VIRTUÁLIS GOMBOSTŰKET HELYEZTÜNK EL, ÍGY  A NÉZELŐDŐ   A 3D  TÉRBEN SÉTÁLVA MÉG TÖBB INFORMÁCIÓÉRT  KATTINTHAT,  AMIKET A GOMBOSTŰK MÖGÉ REJTETTÜNK EL. katt  ide a mozgó animációért

ÚSZÓ HELYSZÍNEK KATEGÓRIA
MAHART DÖMÖS HAJÓRÓL  6 FOTÓT KÉSZÍTETTÜNK A KIKÖTŐBEN. A HAJÓ FOLYAMATOSAN ÚTON VAN, MÉGIS LÁTHATUNK A BELSEJÉBŐL ÍZELÍTŐT.

IPARI HELYSZÍNEK KATEGÓRIA
VAS-CENTRUM IPARTERÜLET 6 PANORÁMA BEMUTATÁSÁVAL

ÜGYNÖKSÉGEK, IRODÁK KATEGÓRIA
JEGYMESTER.HU, A HAZAI  ÉS KÜLFÖLDI SPORT, MŰVÉSZETI ÉS SZÓRAKOZTATÓ PROGRAMOK JEGYEIT ÁRUSÍTÓ ÜGYNÖKSÉGEK EGYIKE.  AZ ÉPÜLET 5.EMELETÉN  LÉVŐ IRODÁJÁHOZ A NAVIGÁLÁST  5 PANORAMA FOTÓ ÚTVONALBA KÖTÉSÉVEL SEGÍTETTÜK ELŐ.

ÉLMÉNYFÜRDŐ KATEGÓRIA
A HUNGAROSPA ZRT ÜZEMELTETÉSÉBEN LÉVŐ THERMAL HOTEL, THERMAL KEMPING, AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ, AQUAPARK, GYÓGYFÜRDŐ, STRAND, ILLETVE  USZODA, AZAZ HÉT INTÉZMÉNY KERÜLT FEL A TÉRKÉPRE A GOOGLE MAPS STREET VIEW SEEN INSIDE  FUNKCIÓVAL. KALANDOZZON HAJDÚSZOBOSZLÓN!  

PINCÉK, BARLANGOK, FÖLD ALATTI HELYEK KATEGÓRIA
MI MINDENRE JÓ EGY  KIHALT PINCERENDSZER? SÖR TÁROLÁSÁRA,  VAGY ÉLMÉNYFUTÁSRA. KŐBÁNYA FANTASZTIKUS LÁTVÁNYOSSÁGA A FÖLD ALATT HÚZÓDÓ 35 KM HOSSZÚ BARLANGRENDSZER. AZ ÖNKORMÁNYZAT KÉRÉSÉRE 3D BEMUTATÓT KÉSZÍTETTÜNK A HELYRŐL, KUKKANTSON BE! TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGRŐL A BLOGUNKON OLVASHAT.

EGYSÉGES BRAND KATEGÓRIA
NOCSAK, A NEMZETI DOHÁNYBOLT HÁLÓZAT BAROSS UTCAI ÜZLETE IS FONTOSNAK TARTJA, HOGY FENT LEGYEN A MAPSEN. 2 FOTÓVAL ÉS 1 GOOGLE MY BUSINESS PROFIL LÉTREHOZÁSSAL SIKERESEN MEGOLDOTTUK A FELADATOT. BÁR A FOTÓZÁS MÁR FEBRUÁRBAN ELKÉSZÜLT, A TÉRKÉPRE NÉMI CSÚSZÁSSAL CSAK NEMRÉGIBEN KERÜLHETETT FEL. OLVASSON BELE A GYAKORI KÉRDÉSEKBE!

INFOTECH KATEGÓRIA
MIT REJTHET EGY BEJÁRATI AJTÓ… UFO, VIRTUALITÁS, IT ESZKÖZÖK KOMBINÁCIÓJA EGY LAPTOP SZALONBAN A KÁROLY KÖRÚTON. 8 FOTÓVAL KÉSZÜLT EL A PROJEKT.

       2. PANASONIC CENTER

GOKART PÁLYÁK, JÁTÉKPARKOK KATEGÓRIA
A G1 GOKART CENTER, BUDAPEST XIV. KERÜLETÉBEN HÁROM SZINTTEL A FÖLD ALATT TALÁLHATÓ, FOTÓSUNK 17 KÉPPEL OLDOTTA MEG A BELSŐ LÁTVÁNY BEMUTATÁSÁT