KÉZBE ADJUK A JÖVŐT!

I.  KERESSÜK MEG MAGUNKAT A DIGITÁIS TÉRBEN
Első lépésként, üsse be az Ön üzletének nevét a Google keresőbe! Ha a monitor jobb felső területén megjelenik a Google Maps információs kerete, akkor Ön üzlete jelen van a térképen.
Tegyen egy másik próbát is. Most keresse meg üzletét a Google Maps térképen, majd kattintson a térképtűre! Ha, baloldalon megnyílik a Google My Business profil, akkor az Ön üzlete fent van a világháló térkép felületén.
Most képzelje el, hogy az utca térképről bejut üzletének belsejébe, látja, amit a falak eltakarnak, s egy következő fázisban már online foglalhat asztalt, vásárolhat a boltból, kiválaszthatja a szobát, átkattinthat a Facebookra, ahol véleményeket olvashat vagy láthatja az üzlete cégérét a virtuális valóságban előbukkanni.

Videó szövege: “… egy mindenki számára ismerős helyzettel kezdem. Késésben vagy egy találkozóról, állsz az utcán – persze ez a cégünk munkatársaival is megtörténik – és a GPS-ünk azt mondja a telefonon: haladj tovább a Market Street-en! Szóval mit  teszel ilyenkor? Lenézel a telefonondra, majd fel az utcára, aztán újra a térképre nézel, tippelsz egy irányba, elkezdesz arra menni,… néha a rossz irányba… nem vagy egyedül, mindenki így jár… kitaróan mész tovább és arra gondolsz, mégis hogy tudna segíteni a  kamerám az eligazodásban. És itt van! Halleluja!  A képernyődön mostantól ott van a reality, a valóság, mellette a térkép… sőt még a Google játékok is bekapcsolhatók :D”  … közbevetés: a Google már tavaly bemutatta az ötletet , de eddig nem jöttek ki vele. ….”

Mindezt a térkép profiljáról elérve akár VR szemüveg használatával 3D hatásban !

II. TEKINTSÜK ÁT A GOOGLE MY BUSINESS PROFILT
Az üzlet profiljának állapota a következő lehet:  1.) nincs az üzletnek profilja 2.) van profilja, de teljesen üres 3.) nem üres, de statikus fotók és egy 6 évvel ezelőtti Street View kpviselik a vizuális infromációt 4.) rossz és hiányos adatok félrevezető módon tájékoztatnak 5.) az üzlet már rég elköltötözött, de a címe még mindig a régi a profilon 6.) az üzlet más üzlet helyére költözött, az új címen viszont még mindig a régi tulajdonost dobja fel a kereső  7.) párhuzamosan több profil is létre lett hozva, ami a SEO működését rontja 8.) a profilon releváns adatok szerepelnek, de nincs birtokba véve, tehát kitett harmadik fél felé.

A Google My Business profilok rendezését  a vállalás árában ingyen szolgáltatjuk.

III.  VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A GO2MAPS CSAPATTAL
Ha érdeklik a  jövőbe vezető út feltételei, az Ajánlatkérés gombunkra nyomjon rá, vagy küldjün emailt a hello@go2mapshungary.hu fiókra. Sales munkatársaink minden részletet egyeztetnek Önnel telefonon. Az egyeztetést követően Ájánlatot  küldünk Önnek írásban a kalkulált projekt árral.  Ön az elküldött Megrendelő nyomtatványt kitöltve szkennelve visszaküldi e-mailben, vagy a weboldalunkon lévő online kitöltő  Megrendelem form gombot használja. Fotózási időpont egyeztetés céljűából cégünk fotós részlege felveszi Önnel a kapcsolatot, s időpontot egyeztetnek.

IV. KIVITELEZÉS
Auditált, kalibrált speciális kamerákkal 3D valósághű fotók készülnek automatikus fény és szög beállításokkal.

A megfelelő szoftver segítségével a képek egy algoritmus szerint kiválogatásra és roundabout technológiával összekötésre kerülnek Belgiumban. Az elkészült projekt tárolása egy óriás szerveren történik. A partnernek a fotózást
követően egy URL szett mappában megküldjük a beágyazható iframe linkeket, amely ettől fogva a partner tulajdonát képezi, az bárhol közölhető (embeddelhető).  Az iframe linkek emailben megküldésével egyidőben e-számlát állítunk ki. Kifizetésekor az anyagok élessé válnak.

V. ELŐNYÖK
Belső terek láthatóvá válnak a 3D hatású panoráma nézetben. A virtuális panoráma fotókat több funkcióra is fel tudjuk használni: animált anyag virtuális pinekkel, világkatalógusra felkerölés lehetősége mindkét funkció weboldalba beágyazási lehetőséggel.  1 fotózás=több felhasználás  A felületekre (Google Maps, weboldal, Facebook) feltöltött vizuális képanyagokat a Google robotok azonosnak  tekintik, s ezzel segítik a SEO előresorolást. A teljes tartalom szerveren (felhőben) tárolódik a felhasználó számára állandó elérhetőséget biztosítva. A  Google Maps térképre  egyszeri költséggel, idő korlát nélkül kerülhet fel. A tartalom részelemei (helyiségek fotói) szükség szerint cserélhetőek, újra vagy kiegészítő fotózáskor és a már kialakított útvonalba helyezhető. Garancia a kivitelezésre és a termék minőségére.

VI. VIP szolgáltatás   –   ANIMÁLT ANYAG, HOTSPOT, PIN
A terek közötti közlekedést hot spots elemek segítik, amelyek  szem magasságban mozogva megadják a következő helyiség irányát és nevét. Idegen nyelvű hot spotok elhelyezése az adott térben, multi language lehetőségekkel rendelkező weboldalak esetében külön termékként beágyazhatóan zip file-ban kerülnek átadásra. Virtuális pin (gombostű) kihelyezése a  3D hatású térbe lehető teszi bármilyen információ vagy információs felül megnyitását.  Logók használatával kialakíthatjuk a Google My Business profilok (filialék esetén) és a nimált anyagok  egységes arculatának kialakítását.

A rendszer a következő Google fejlesztéseket kapcsolja össze az online maps ’See Inside’ szolgáltatás használatakor:

 image1image3image4 image5 image6 image7  image8

Maps, Street View, Google+, Google Search, kereső optimalizálás, website, Facebook, iPhone Android for all devices

Hivatkozások:    Referenciák     Virtuális Pinek    Vélemények

 

Go2maps Group