A Google autó ezeket az aszfalt utakat rögzíti és tölti fel a világtérképre

2019. január elsejétől az 5,8 százalékos útdíj emeléssel, valamint a 3500 forintra megnövelt tíznapos autópálya-matrica forgalmával kitermelhető 35-36 milliárd forintot a kormány 30 milliárddal pótolja ki,  így összesen 75 milliárd forint  áll majd 2020-ban rendelkezésre a falusi útalapban, a közösségi szolgáltatások javítására. 2021-ben és 2022-ben is hasonló összegeket kívánnak hasonló módon biztosítani erre a célra.

A Magyar falu program célja a következő években a falusi létforma népszerűsítése. Ehhez pedig nemcsak arra van szükség, hogy az emberek megismerjék a vidéki életet, de arra is, hogy csökkentsék az infrastruktúrabeli különbségekből és a közszolgáltatások elérhetőségéből esetleg még adódó hátrányokat – nyilatkozta a miniszter.

 

Településfotózási programunk keretében nem csak az intézmények belső terét fotózzuk be virtuálisan 3D nézetben, de a bejárat utcafrontját is, ami így az utca mai állapotának megfelelő látványt fogja mutatni a térképen kereső felhasználók számára.
Az intézmény Googéle Maps térképen történő virtuális bejárása közben a környék épületei, járdák és úttestek jelennek meg a mai állapotukban, egyrészt könnyebbé téve a tájékozódást, illetve láthatóvá téve a fejlődést.

Érdeklődjön e-mailben City-package települési fotózási programunkról.

Referenciáink megtekintése után, akár online ajánlatkérés  elküldésével várjuk érdeklődését.

Osszuk meg a településen történt külső-belső változásokat, törekedjünk a legoptimálisabb látvány kialakítására!

A Google Maps térkép a világ kereső felülete.

Go2maps Group
Google szakértő csapat