Fotelból járhatod be Bicske főbb épületeit virtuálisan

Bicske, a virtuális város!

Hogy ez mit jelent: nem titok többé milyen fejlesztések zajlanak a városban, a belső terek is pont uyganolyan nyilvánoságot kapnak, mintha az utcán sétálva a külső burkolatot látnánk. Bicske a lakosságát tájékoztatja a jelen állapotokról. Iskola, óvoda, tűzoltóság, bíróság, könyvtár, polgármesteri hivatal vált bejárhatóvá virtuálisan.

A város vezetése újszerű megvilágításba helyezte a virtuális élmény fogalmát. A döntéshozók a szokásostól eltérő módon ragadták meg a Google Maps lehetőségének lényegét.  Úgy gondolták, ideje a helyi de különösen az agglomerációban élő lakossággal közelebbről megismertetni a város intézményeit.

A távolság leküzdésére, az utazás nehézségeinek enyhítésére tökéletesen alkalmas a Google Maps Street View úgynevezett ‘belső nézet’ funkciója, de akár a google-mentes nézet is. Az elkészült 3D panoráma képekkel iskolákat, óvodákat, egyéb közintéményeket tettek virtuálisan bejárhatóvá. A kivitelezéshez szükség volt térképtűk leszúrására, Google My Business profilok létrehozására, a birtokbavételi folyamat végig vitelére és sok türelemre. A város 21 objektumát megcélzó projekt sikerrel lezárult. A Good Practise másokat is hasonló döntésre sarkallhat!  Kivitelezési részletek a city-package oldalon  Az oldal csak önkormányzatok számára elérhető, kérje tőlünk belépési kódját.

                                          Felsőtagozat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go2maps Group