Nagypáli majdnem láthatatlan falu maradt

A Google autó csak a főutat fotózta be Nagypáliban

Felmerül a kérdés: hogy mutassák meg magukat digitálisan a nagyvilágnak? Az autót mégsem hívhatják vissza! 

Befotóztuk a község több utcáját és 5 intézményét, technikai képeket készítettünk aaz akár több kilóméteres távolság áthidalásához (az éles túrában természetesen nem látszanak), és minden intézményüket felraktuk a Google Maps-re. A falu vezetője elsőként csatlakozott a magyarországi városfotózáshoz (city-package). Döntése gyors és határozott volt, pont olyan akkurátus, mint az ökofejlesztései terén megszoktak. Azt mondják ” Tibi bácsi pontosan tudja mit akar.” A határozottságában sok követője van, más községek, városok polgármesterei úgy tartják “ha Köcse Tibor egy valamit már kipróbált és bevezette a falujában, akkor tuti a siker, és nyugodt szívvel átvehetjük a gyakorlatot…”

Nézd meg az elmúlt évek fejlesztésének eredményeit. Segítségünkkel most körüljárhatod Nagypáli legfontosabb helyeit! Csodáld meg Magyarország egyik rejtett kincsét és ha tetszett, látogass el a településre személyesen is.

“Nagypáli újkori sikertörténete 1996 novemberében kezdődött, ennek folytán ma már sokak egyszerűen csodafaluként emlegetik a Zalai megyei települést.
Nagypáliban az elmúlt tizennyolc évben szinte mindent máshogy csináltak, mint a hozzájuk hasonló települések. Nem eladták, hanem bővítették a falu vagyonát, és már akkor a megújuló energiák mellé álltak, amikor azokról még alig hallott valaki. Közel két évtized alatt a 272 lelkes falu lakossága 502 főre emelkedett, az életkori átlagot tekintve pedig megfiatalodott.”

Nagypáli Integrált Szolgáltató Központ

Nagypáli Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentruma

Nagypáli Helyi termékbemutató tér és piac

Tourinform Nagypáli

Főnix Klubkávézó

Nagypáli Ökologikus Témapark – Boronapince

Energia Park

Forrás: sokszinuvidek.hu

Go2mapsGroup

Kategória: City