Nincs ki mind a négy kereked?

Akkor, pont neked készült el a Google új alkalmazása

Nálunk nagyobb a füstje mint a lángja, de az ázsiai országokban tényleg hagyománya van a bringázásnak. Épp ezért a Google Maps egy új motorbicliklis módot indított be több ázsiai országban. Annira cool, hogy az igényekre reagálnak! Az új útvonaltervező a tipikus motoros és robogó-sebességekkel számol, és olyan cseles útvonalakat ajánl, ahol egy autó nem férne el.

A funkció alkalmazkodik az új fejlesztéshez, ami a térképet összeköti a kamera által látható valóságos környezettel, vagyis a  tipikus vezetési információk helyett, amelyek utcanevekhez kötik az iránypontokat, a szolgáltatás szembeötlő épületeket is említ: tehát egy utcanév helyett például azt mondja, hogy forduljunk be az XY szállodánál.
A funkció thaiföldi bemutatóján  a Google Maps termékigazgatója, Krish Vitaldevara elmondta, hogy olyan útvonalterveket akarnak a motorosoknak biztosítani, amelyeket indulás előtt megjegyezhetnek, mivel ezekben az országokban az utaknak és az utcáknak sokszor egyáltalán nincs nevük. A motoros mód Hong Kongban, Indonéziában, Indiában, Malajziában, Mianmárban, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Thaiföldön és Vietnámban érhető el egyelőre, bár Belgiumban is hódit a bringa láz.

 

Go2maps Group