Menő tetkós lehetsz varratás nélkül is!

A varratást kedvelőknek egy kis belső feeling!

Mielőtt tetováltatsz jól nézd meg a széket, amiben ülni fogsz. A helyet, ahol órákat fogsz tölteni, ahol a fájdalmad hangját muszáj kieresztened, ahol az első találkozásod lesz a képpel amire minden reggel felébredsz … ajánljuk jól nézd meg! A Renegade szalont befotóztuk számodra, hogy lásd, hogy mutat egy tetkó szalon belülről. Elég kellemetlen lehet számodra az első tetoválásodat ismeretlen helyen megrendelni, mégiscsak egy bizalmi viszonyról van szó, akár a testrész, akár a kép tekintetében . És, ha már bent vagy nem nagyon farolnál vissza, hogy mégsem így képzeltem a helyet, inkább gyenge kifogással halasztanád el egy másik alkalomra, és keresgélnél tovább. Erre ad neked lehetőséget a Google Maps See Inside funkció. Nézd meg interneten a helyet, járd be, és dönts mielőtt belépnél! A scrácok beültek a projekt közepébe, hogy lásd kikkel fogsz dolgoztatni 🙂
Elmondásuk szerint, hazánk társadalmának minden rétege megfordult már az üzletben, és sokszor Harley-k és amerikai autók is parkolnak az üzlet előtt.
Az egyedi, saját igényű tetoválásokon kívül sok a Marilyn Monroe vagy Betty Page rendelés. A tetoválómesterek segítőkészek, szívesen adnak tanácsokat vagy ötletelnek a vendéggel a kívánt cél elérése érdekében. Az üzlet tulajdonosa maga is a varratás és a motor megszállottja, valahogy ez a két fogalom nem létezik egymás nélkül. Ha kész tervvel érkezel, csak ülj a székbe és mond ‘Kezdhetjük!’ a Renegade Tattoo tetováló srácok pontosan tudják, mi az elképzelésed. Piercing-et vagy bármilyen testékszert kérhetsz extraként.

Ha mégsem akarsz egész életedre  testrajzot viselni a bőrödön, a fájdalmat sem kedvelet ami a varratással jár, de nem akarsz kilógni a motoros csapatból,  vegyél a Harleynál tattoo pólót  és verd ár vele a világot!
De van még egy találmány, ami nagy segítségedre lehet, ha nem akarsz végleges nyomokat hagyni a bőrödön. Itt a tetkó bőrnyomtató! A Prinker dél-koreai cégdobta piacra a kütyüt, amin az okostelefonokhoz hasonlóan találsz egy alkalmazást, kiválasztod, megrajzolod az ábrát, elküldöd az adatot a kis nyomtatónak, amit bőrödre raksz és egy gombnyomásra ott a minta. A festékanyag a kozmetikai iparban elterjedt festékkel azonos. Három napig tart a bőrön, vízálló, de folyékonyszappannal bármikor lemoshatod. A szalonokban sem ártana ilyen eszközzel kipróbálni egy örökéletre való tetoválást. Elvégre, inden csoda három napig tart…

Ismerkedj a tattoo szalonnal itt, melyik széket választod?

Go2mapsGroup