One city one love: A BP-Shop

2011-es fennállásuk óta immáron 2 budapesti üzlettel, a Wesselényi utcában és a Westend bevásárlóközpontban találkozhatunk saját tervezésű és világszinten is ismert márkáikkal.

A Wellhello, az Irie Maffia, Andro, Saiid, a Quantum XXL és még sokan mások mind a brand mögé álltak, s mint a márka nagykövetei a hazai underground zenei műfajból és sportéletből kerültek ki. A sajátjukon kívül számos más márkával dolgoznak együtt, pl. Nike, New Era, Jordan, Adidas, Puma és még sorolhatnánk…

Saját tervezésű termékeik csak és kizárólag a BP Shopokban érhetőek el. 

A Jordan, mint márka megjelenése nagy népszerűségnek örvendett a magyar fiatalság körében.  A Nike a 80-as években új piacon próbálkozott, ez pedig nem volt más, mint az NBA. Egy karizmatikus személyre volt szükség, s így esett a választás Michael Jordan-re. A továbbiakban egyébként Jordan folyamatosan többezer dolláros büntetést kapott, amiért a meccseken nem a hagyományos, fehér színű lépőt viselte.

Noha mondani sem kell a Nike ezt nevetve kifizette, a lényeg az volt, hogy minden zsákolásnál az ördögi piros-fekete Air Jordan 1 látszódjon, mely örökre megváltoztatta a kosaras cipők világát.

Megnézed?

 

Go2mapsGroup

Kategória: Blog